Verf

Kwaliteit is onze prioriteit ! Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan muurverven (elastische gevelverven), lakverven, en houtbeitsen van het merk ‘Herbol’.Wij bieden u een efficiënt en kwalitatief assortiment aan, met de nadruk op verfsystemen voor binnen- en buitenmuren. Met onze professionele verfmachine mengen wij onmiddellijk de gewenste kleuren. Onze verven zijn gemakkelijk aan te brengen , goed te onderhouden en bovendien fris en actueel van kleur.

Bovendien beantwoorden deze volledig aan de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van de milieuwetgeving. Omdat wij enkel kwaliteitsvolle verven verkopen kunnen wij u kleurechtheid en een lange levensduur garanderen. Wij zorgen er tevens voor, dat uw kleurkeuze volledig in harmonie is met de rest van uw interieur. Daar maken we graag tijd voor!

Behangpapier

Voor behang hebt u bij VDecor de keuze uit meer dan 200 boeken van merken van topkwaliteit uit binnen- en buitenland zoals Arte, Hookedonwalls, Casamance, Camengo, Casadeco, Texdecor, Caselio, Masureel, Designers Guild, Home Interiors,… Vliesbehang hebben wij in diverse breedtes en naar ieders beurs. U kunt vrijblijvend enkele staalboeken meenemen om thuis rustig te overleggen.